Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزمنده دوران دفاع مقدس و جانشین فرماندهی سپاه جهارم بعثت کرمانشاه در جنگ مرصاد گفت: حماسه پاوه حادثه‌ای مهم و اثرگذار در تاریخ تحولات انقلاب اسلامی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، سردار اسدالله ناصح در مراسم گرامیداشت سالروز شکست حصر پاوه اظهار داشت: پیام چنین مناسبت های بزرگ و تاریخی باید به همه مردم ایران و جهان منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این رزمنده دوران دفاع مقدس و جانشین فرماندهی سپاه جهارم بعثت کرمانشاه در جنگ مرصاد، افزود: این روز از روزهای ارزشمند و به یادماندنی و از تابلوهای پرافتخار نظام جمهوری اسلامی است که امام به خاطر آن فرمان تاریخی صادر کرد و امید دشمن را برای جدا کردن این خطه را به یاس تبدیل کرد.

سردار ناصح گفت: سالروز شکست حصر پاوه یادآور مقاومت و ایستادگی مثال‌زدنی مردمانی است که در مبارزه با معاندین نظام با نثار جان و مال خویش اجازه ندادند که وجبی از خاک میهن به دست متجاوزین بیفتد.

وی با بیان اینکه این مردم امتحان سختی پس دادند، خاطرنشان کرد: متاسفانه مسئولان وقت آن زمان با تحلیلهای غلط همه چیز را به گروهک ها واگذار کرده بودند. اما مردم مقاوم پاوه با اعتقادی محکم و راسخ به نظام، محکم در صحنه بودند.

سردار ناصح ادامه داد: در همان روزها پاسداران بومی مسئولیت شهر را برعهده داشتند و دشمن نمی توانست این را تحمل کند لذا توطئه های زیادی ایجاد کرد و مردم را به خاک و خون کشیدند. آنها می خواستند فجایع مریوان را دوباره تکرار کنند. و نقشه برای کل ایران داشتند.

وی تصریح کرد: اگر فرمان امام(ره) نبود فاجعه بزرگتری برای پاوه رقم می خورد.

سردار خاطرنشان کرد: آزادسازی شهر پاوه مدیون جانفشانی های شیرمردان و سردارانی  همچون مصطفی چمران، صیاد شیرازی، همت، متوسلیان، شعبانی، دستواره و پیشمرگان مسلمان کُرد بومی منطقه که در برابر دشمن ایستادگی کردند.

وی گفت: حماسه ۲۶ مرداد پاوه با صدور فرمان تاریخی امام (ره) که امید دشمنان به سقوط انقلاب اسلامی را به یأس مبدل کرد، حادثه‌ای مهم در تاریخ تحولات انقلاب اسلامی است.

این رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: تا زمانی که بر سه اصل ایستادگی، مقاومت و ولایتمداری پایبند شکست ناپذیر خواهیم بود و ملت سربلندی هستیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۷۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه هم اندیشی که با حضور نخبگان هنری کشور و مسئولین دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان از جمله برپا شد، با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید حاضر در جلسه در مسیر تعالی هنر ایرانی در جهان، به تبیین فعالیت‌ها و مأموریت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ادوار مختلف و دوره جدید این شورا پرداخت.

استاد خسروپناه با تأکید بر اهتمام و آمادگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به نهادینه کردن شیوه نامه نظام استاد شاگردی خاطر نشان کرد: طرح شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی و به همت دانشگاه استاد فرشچیان انجام شد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرا شد. رفع مشکلات و دغدغه‌های نخبگان هنری کشور اولویت شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بر این اساس در صدد هستیم تا با همت دانشگاه استاد فرشچیان، مرکز آفرینش هنرهای قرآنی و موزه رویداد هنری را عملیاتی کنیم.

وی خطاب به مطالبات و دغدغه‌های هنرمندان برجسته تصریح کرد: درخواست‌ها و پیشنهادهای خود در راستای اعتلای جایگاه هنر در کشور را از طریق دانشگاه استاد فرشچیان به دبیرخانه شورا انتقال دهید تا بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم انجام شود.

دکتر یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ویژه حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در تصویب و استقرار شیوه نامه نظام استاد شاگردی در کشور خواستار حمایت بیشتر از شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و اجرایی شدن این مهم شد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی، به‌کارگیری ظرفیت‌های هنر با مرکزیت دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، گام مؤثری در جهت جهش تولید با مشارکت‌های مردمی است. همچنین؛ گسترش دانایی‌محور فضای آموزشی هنرهای اصیل با نگاه تقویت اقتصاد هنر، راهکار بسیار مهمی در جهت توسعه صادرات آثار هنری و هنرمندان، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و تحقق سیاست‌های دانش‌بنیان کشور خواهد بود.

دکتر یارزاده گفت: براین اساس، نهادینه کردن شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و معرفی تخصصی سفیران هنری دانشگاه استاد فرشچیان به جهان، گام مهمی در تعالی هنر ایرانی و تحقق وظایف و سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه است.

گفتنی است در این دیدار استاد دکتر صفر سامی برترین خاتم کار جهان، استاد دکتر سید محمد هادی ابوالقاسمی نگارگر برجسته بین‌المللی، دکتر ابوالفضل زابح استاد کتابت، نسخه‌شناسی هنرهای ایرانی، دکتر محمد سجاد یارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان، دکتر مهدی خانکه پژوهشگر حکمت هنرهای اسلامی و مجید طلیمی کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه حضور داشتند.

کد خبر 6097900

دیگر خبرها

  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • قهرمانان سرزمین علویان در حماسه خان طومان به دنیا اثبات شدند
  • موفقیت معلمان در تربیت جوانانی در تراز انقلاب اسلامی است
  • حضور ۵ هزار نفری کرمانشاهیان در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
  • مردم در زمینه خودکفایی محصولات کشاورزی تلاش کنند
  • ایران اسلامی امنیت، عزت و افتخار خود را مرهون خون شهدا است
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است