Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@01:01:21 GMT

ائتلاف آموزش سواد رسانه در پاوه آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۱۷۷۲

ائتلاف آموزش سواد رسانه در پاوه آغاز به کار کرد

با حضور امام جمعه پاوه و مسئول مرکز فضای مجازی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و جمعی دیگر از مسئولان ائتلاف آموزش سواد رسانه در پاوه آغاز به کار کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، ماموستا ملاقادر قادری روز گذشته در جلسه آغاز ائتلاف آموزش سوادرسانه در شهرستان پاوه اظهار داشت: در دنیا دو نوع جنگ داریم؛ جنگ گرم و فیزیکی و جنگ سرد و فرهنگی که در ۸ سال دفاع مقدس جنگ گرم را تجربه کردیم که طی آن دشمنان این مرز و بوم به کشور ما حمله کردند و ما نیز در مقابل دفاع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه پاوه افزود: ما ۸ سال جنگ گرم را تجربه کردیم و به لطف خدا، حضور مردم و فرماندهی واحد موفق شدیم در مقابل کشورهای ابرقدرت دنیا ایستادگی کنیم.  

 وی بیان داشت: اما در جنگ سرد و فرهنگی دشمن به اراضی و افراد کاری ندارد بلکه نقشه آنها تسلط بر افکار و مغزها است.  

امام جمعه پاوه بیان داشت: در پشت پرده، افسران و مهندسان جنگ فرهنگی برای کشورهایی همچون ایران برنامه هایی طراحی کردند که حاضرند برای اجرای آن هزینه های هنگفتی پرداخت کنند‌.

 

وی افزود: کار دشمن در جنگ نرم اشاعه فساد در جامعه، تشویق مردم به فرهنگ ابتذال، خالی کردن مغزها از ارزش‌ها، افزایش آمار اعتیاد و پخش مواد مخدر، ترویج لهو و لعب و اختلاط زن و مرد است.

ماموستا قادری اظهار داشت: زمانی در منطقه پاوه تعداد معتادین انگشت شمار بود اما متاسفانه امروز این آمار افزایش چشمگیر داشته است که جای تاسف دارد.  

وی همچنین ایجاد اختلاف قومی و مذهبی را یکی دیگر از نقشه های شوم دشمنان اسلام عنوان کرد و بیان داشت: تحقیر و فحاشی به افراد انقلابی و نقشه برای ترور این افراد نیز کار شبکه های معاند است چرا که قصد دارند افراد مفید و موثر را تحقیر، تخریب و بدنام کنند.  

ماموستا قادری گفت: مبارزه با فرهنگ، سنن و آداب ملی و مذهبی از دیگر توطئه های دشمنان در جنگ نرم است و قصد دارند سنت های مختلف در جای جای کشور به خصوص استان کرمانشاه را بر هم بزنند و سنت خود را حاکم کنند.  

وی خاطر نشان کرد: من معتقدم در جنگ فرهنگی باید همانطور که در جنگ نظامی مقابله کردیم، مقابله کنیم چرا که با سکوت کردن کاری پیش نخواهد رفت.  

امام جمعه پاوه گفت: در راستای سواد رسانه باید تبلیغ کرد چرا که تبلیغ هم دعوت است هم انفاق، و داشتن علم کافی در این راستا می تواند ما را در این سنگر به پیروزی برساند.  

وی گفت: در کار فرهنگی و فضای مجازی، علم، اعتدال، تخصص و اخلاق لازم و ضروری است که در کنار این عناوین مقاومت و ایستادگی نیز ما را به موفقیت خواهد رساند.

نداشتن سواد رسانه تبعات زیادی به دنبال دارد

 سعید کریمی در مراسم آغاز به کار ائتلاف آموزش سواد رسانه در پاوه گفت: در هر دوره ای از تاریخ انسان ها برای آنکه بتوانند بدون مشکل زندگی کنند، بایستی توانمندی هایی می داشتند. امروز هم به دلیل گسترش استفاده از رسانه ها، سواد رسانه یکی توانمندی های مورد نیاز است.

مسئول مرکز فضای مجازی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) افزود: امروز نداشتن سواد رسانه تبعات زیادی به دنبال دارد که هم خود فرد را و هم جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی با بیان اینکه بایستی از تمام ظرفیت ها برای آموزش سواد رسانه در جامعه استفاده کرد, گفت: دانشگاه ها، مدارس و حوزه های علمیه ظرفیت زیادی در این زمینه دارند که لازم است از آن ها استفاده شود.

کریمی با بیان اینکه متاسفانه امروز نبود سواد رسانه ای در بخش قابل توجهی از جامعه مشاهده می‌شود، خاطرنشان کرد: بایستی همه برای ارتقای سطح سواد رسانه جامعه تلاش کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش سواد رسانه امام جمعه پاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۱۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی در سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که از روز یک شنبه ۱۶ اردیبهشت تا امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت با حضور کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و سایر مسئولان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به علت داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

وی افزود: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود. انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی  به آن بپردازند.

زلفی گل تصریح کرد: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند، پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم ادامه داد: رونق نشریات دانشجویی در سال‌های اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگنا‌های موجود، پویا، دغدغه‌مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

زلفی گل گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند.

وی ادامه داد: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاورد‌های علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاورد‌های آن داشته باشند.

زلفی گل گفت: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیر‌ها و هیئت‌های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌کنم.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • فیلم| حملات وحشیانه اسرائیل به رفح آغاز شد
  • بارش تگرگ به باغات و مزارع شهرستان پاوه خسارت وارد کرد
  • بارش شدید باران در پاوه و جاری شدن سیلاب
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه آغاز شد