Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه امروز با ماموستا ملاقادر قادری؛ امام جمعه شهرستان پاوه دیدار و گفتگو کرد.
 
ماموستا قادری در این دیدار اظهار داشت: در برنامه های اوقات فراغت تنها فراهم کردن زمینه سرگرمی برای بچه‌ها کافی نیست چون ما می‌خواهیم درختانی بکاریم چه ما باشیم و چه نباشیم برای سال‌های آینده ثمر دهند و میوه خوبی تحویل اجتماع دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
امام جمعه شهرستان پاوه تاکید کرد: هماهنگی با دوستان، استقلال در کار و تعامل با مسئولان یک امر لازم برای پیشبرد کارهاست. بنده دوست دارم رؤسای ادارات پاوه مستقل بوده و نائب امام‌جمعه و فرماندار نباشند اما با سایر مسئولان هماهنگ باشند.
 
این عالم اهل سنت گفت: در خصوص آموزش ‌و پرورش پاوه و باینگان حرف دارم اما فعلاً بیان نمی‌کنم؛ اما توصیه می‌کنم برای یک بار در طول تاریخِ باینگان، یک نفر اهل بخش باینگان رئیس آموزش‌وپرورش این شهر شود اگرچه مشکلات باینگان به خود مردمش برمی‌گردد که نمی‌توانند باهم بسازند و مجبورند از بیرون برایشان مسئول تعیین کنند.
 
ماموستا قادری عنوان کرد: بنده از آقای محمدی انتظار دارم فردی با حکمت از اهالی باینگان را برای آموزش ‌و پرورش این شهر انتخاب کند چون مردم باینگان برای انقلاب زحمات زیادی کشیده‌اند.
 
امام جمعه شهرستان پاوه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروزه هجمه علیه نظام اسلامی ما بسیار زیاد است؛ لذا ضرورت دارد برای مسئولیت آموزش و پرورش کسانی انتخاب شوند که هدفشان تنها آموزش نباشد و در کنار آموزش به مسئله پرورش هم اهمیت بدهند.
 
وی افزود: هنوز ۱۰ درصد از نیروهای مخلص انقلاب کرده مسئولیت دارند که باید دیگران را هم نصیحت کنند. هرچند مسئولان نظام و خصوصاً مقام معظم رهبری بر جوان‌گرایی تأکید دارند همچنان که رسول گرامی اسلام (ص) هم بعد از فتح مکه یک جوان ۲۰ ساله را به‌ عنوان فرماندار مکه منصوب کردند، این انتخاب نشان داد که جامعه باید به سمت جوان‌گرایی برود اما این جوان‌گرایی باید همراه با آموزش باشد.
 
ماموستا قادری یادآور شد: بنده خود را فرهنگی می‌دانم چون کار ما و آموزش و پرورش یکی است؛ ما در محراب و شما عزیزان هم در مدرسه خدمت می‌کنید.
 
امام جمعه شهرستان پاوه تأکید کرد: این تعطیلات کرونا هم خیر و هم شر داشت. خیرش این بود ما را بیدار کرد تا بدانیم این دنیا ساده نمی‌گذرد و پیامش این بود که ما باید هوشیار باشیم. پس انسان‌ها همواره در زندگی کامل نیستند و ثابت شد ما انسان‌ها در مقابل پروردگار ضعیف هستیم.
 
این عالم اهل سنت افزود: امروز نحوه استفاده از موبایل هم خیر و هم شر است اما چون بچه‌های ما آموزش‌ دیده اخلاقی نیستند، شر آن بیش از خیر آن است. امروز بچه‌های ما در استفاده از فضای مجازی از پدران و مادران خود مسلط ‌ترند، لذا این تعطیلات کرونا تأثیرات منفی روی فرزندان ما داشت.
 
ماموستا قادری تاکید کرد: در کل وضع اقتصادی خوب نیست و این اوضاع بد بر والدین و فرزندان تأثیر داشته است؛ از طرفی دیگر تأثیرات منفی رسانه‌ها سبب شده وضع جامعه ما وضعیت مناسبی نیست. خواهش بنده این است برنامه‌هایی پیش‌بینی شود تا یک مقدار آن خلأ که در طول این دو سال کرونا برای فرزندان ما به ویژه دختران پیش‌آمده است، جبران شود.
 
امام جمعه پاوه افزود: در خطبه جمعه این هفته خطاب به مسلمانان عرض کرده‌ام فرزندانشان را به مسجد بفرستند. رسالت ما در جمهوری اسلامی تبلیغ دین است و در این میان آموزش‌وپرورش هم سنگر دوم دین است؛ تنها یک بار در هفته در مسجد صحبت کردن کفاف نمی‌کند، لازم است دوستان آموزش و پرورش با روحانیون هماهنگ باشند.
انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه سلمان محمدی فضای مجازی امام جمعه شهرستان پاوه ماموستا قادری آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۵۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت هفته معلم در اسکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمود زاده در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در اسکو برگزار شد به اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: دستگاه آموزش و پرورش یک سازمان پرورش دهنده نیروی انسانی و آموزش دهنده است ولی دیگر دستگاه‌ها مصرف کننده این نیرو‌های متخصص هستند.

وی گفت:دانش آموزان تحت آموزش معلمان هستند و این معلمان برای آینده کشور نیروی انسانی مورد نیاز را تربیت می‌کنند و لذا خود معلمان عامل خودسازی و تمدن سازی بوده و آینده کشور توسط همین دانش آموزانی که معلمان تربیت کردند مدیریت خواهد شد.

وی افزود:چرخه اقتصادی کشور توسط همین دانش آموزان به حرکت در خواهد آمد و لذا طراحی و مهندسی کشور به وسیله معلم در داخل کلاس انجام می‌شود و باید این طراحی و مهندسی متناسب با نیاز‌های کشور باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش به انتظارات جامعه از معلمین هم اشاره کرد و گفت:معلم فقط آموزنده علم نیست بلکه معلم هویت ساز است و هویت اسلامی باید به دست معلمین اتفاق افتاده و مسیر را برای دانش آموز مشخص کنند و هویت سازی کنند.

محمودزاده به ضرورت توانمندسازی معلمین و معیشت و منزلت آنها هم اشاره کرد و افزود:توجه به شان و منزلت معلمین باید شکل بپذیرد و در کنار  آن به توانمندسازی در حوزه دانش تخصصی و حرفه‌ای او هم باید توجه ویژه صورت گیرد.

وی ادامه داد: معلمی که آراسته به تربیت اسلامی نباشد نمی‌تواند در تراز انقلاب اسلامی دانش آموزی را تربیت کند و لذا تربیت نسل آینده کشور منوط به توانمندسازی معلمین و توجه به ارتقای شاخص‌های رفاهی این قشر از جامعه است.

دیگر خبرها

  • رئیس دیوان عالی کشور گفت: فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • فضای مجازی بستر مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • رئیس دیوان عالی کشور : در فضای مجازی باید از ارزش های اسلامی دفاع کنیم
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان‌های انقلابی است