Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ماموستا ملا قادر قادری امروز در دیدار بامعاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با وی ضمن تبریک سال جدید اظهار کرد: گردشگری و سیر در زمین از نظر قرآن و بزرگان دین یک امر آسمانی است که برای کسب تجربه و عبرت است. 

امام جمعه پاوه گفت: گردشگری در بعضی از کشورها که درآمدی ندارند صرفا هدف پول است و فرهنگ را برای رسیدن به اهداف اقتصادی تغییر می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این عالم اهل سنت افزود: در کشورها و جامعه اسلامی در گردشگری باید علاوه بر اشتغال و کسب درآمد، حفظ دین و فرهنگ منطقه مورد توجه قرار گیرد.

ماموستا قادری با اشاره به ثبت جهانی هورامان و اورامانات، گفت: منطقه اورامانات حدود ۷۰۰ روستا و چند شهر را در بر می‌گیرد که اگر توجه بیشتری به استان کرمانشاه می‌شد، مردم شهرستان ما بیش از این خوشحال می‌شدند.

امام جمعه شهرستان پاوه عنوان کرد: گردشگری منطقه اورامانات به لحاظ فرهنگی، دینی، ادبیات و مردم همه بکر است.

وی با تاکید بر ضرورت توجه وزارت میراث ‌فرهنگی به حوزه گردشگری، گفت: اگر قرار است گردشگری در شهرستان پاوه سامان بگیرد باید نیرو و تجهیزات اداری تقویت شود.

ماموستا قادری با تاکید بر اینکه مدیریت استان و شهرستان باید تقویت و حمایت شود، گفت: این توقع را داریم که اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مراکز و محل‌های گردشگری شهرستان پاوه را شناسنامه دار و ساماندهی کند.

امام جمعه شهرستان پاوه در پایان استفاده از ظرفیت دهیاری‌ها برای ساماندهی گردشگری منطقه را ضروری دانست و گفت: برای ساماندهی بیشتر از متولی محلی برای گردشگری استفاده کنید.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه شهرستان پاوه گردشگری شهرستان پاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۴۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوزی در این محوطه تاریخی صادر نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان صحت ندارد و هیچگونه مجوز ساخت و ساز در محدوده این محوطه تاریخی صادر نشده است.

وی افزود: قلعه اولتان یکی از محوطه‌های تاریخی مهم استان اردبیل بوده و در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و تا کنون هفت فصل کاوش در این محوطه انجام یافته که نشان دهنده اهمیت آن است.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: همچنین با توجه به اهمیت قلعه اولتان، اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی را به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده است و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این مورد هستیم.

محمدی ادیب ادامه داد: محوطه‌ها و بناهای تاریخی عرصه و حریم مشخصی دارند و در مورد قلعه اولتان نیز عرصه و حریم آن در سال ۱۳۹۸ تعیین و در شورای حرایم کشور به تصویب رسیده است که بر اساس همان موارد مصوب، حفاظت از قلعه اولتان انجام می‌شود.

کد خبر 750872

دیگر خبرها

  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است