Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ماموستا ملاقادر قادری در خطبه های این هفته نماز جمعه پاوه در سخنانی اظهار داشت: تداوم کار در مراکز دینی همانند مساجد و مدارس علوم دینی نیازمند استفاده از روحانیون و طلاب با علم و فضل هستیم.

امام جمعه شهرستان پاوه گفت: در چندین آیه قرآن کریم و به ویژه آیه ۲سوره مبارکه جمعه، ماموریت و رسالت پیامبر (ص)، تلاوت قرآن، تربیت، معرفت و تزکیه و آموزش انسانها، تعلیم علم و دانش و مبارزه با بی سوادی و آموزش چگونه زیستن برای سربلندی و سعادت در دنیا و آخرت عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این عالم اهل سنت در ادامه سخنان خود تاکید کرد: مردانی که در محضر رسول اکرم (ص) اسلام آوردند به تدریج این دین آسمانی را به اقصی نقاط جهان رساندند و این یعنی تبلیغ واقعی دین.

ماموستا قادری بیان داشت: یکی از مزیت های توسعه اسلام در سراسر منطقه و جهان، گسترش علوم و دانش بود به گونه ای که اسلام زمینه ساز ایجاد و تاسیس بسیاری از مراکز علمی در زمان خویش شد.
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: طبق اسناد تاریخی علما، عرفا، مورخین، ادیبان و هنرمندان برجسته زیادی در مناطق اهل سنت و در حجره های مساجد تربیت شده اند.

وی با اشاره به تلاش بزرگان برای حفظ دین اسلام، تاکید کرد: امروز با وجود اینکه در بحث امکانات در وضعیت بسیار مطلوبی هستیم متاسفانه در بحث کیفی شاهد یک تنزل در مراکز علوم دینی اهل سنت در مناطق کُردنشین هستیم.

ماموستا قادری با اشاره به اینکه امروز 516 مسجد در مناطق اهل سنت استان کرمانشاه وجود دارد، افزود: این تعداد مساجد در مناطق اهل سنت کرمانشاه نشان دهنده ارادت ویژه مردم اهل سنت به رسول اکرم (ص) و دین اسلام دارد.

امام جمعه شهرستان پاوه در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در هفته منابع طبیعی قرار داریم، باید همه بدانیم که نگاه اسلام به طبیعت بسیار ویژه است که این نگاه وظیفه و مسئولیت ما در برابر طبیعت و منابع طبیعی را چند برابر کرده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: ماموستا ملاقادر قادری امام جمعه پاوه اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه تقریبی شیخ بهایی، وجه امتیاز او به شمار می‌رفت

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، «شیخ محب الله منعمی» اندیشمند و عالمی هندی در وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی، معمار تمدن‌ساز» که از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، تصریح کرد: شیخ بھایی، یک شخصیت برجسته و معروف در مسلک شیعه به شمار می‌رود۔

وی در این باره اظهار داشت: معمولا انسان در یکی از شعبه‌ھا می‌تواند تبحر پیدا کند؛ اما وقتی زندگی شیخ را می‌بینم، متوجه می‌شویم که وی در علوم مختلفی مهارت داشت.

منعمی افزود: معمولا بین علوم، فرق قایل ھستیم، مثلا می‌گوییم این علم دینی و آن علم دنیایی است، مثلا اگر کسی علم حدیث بخواند یا علم فقه بخواند می‌گوییم او علوم دینی را خواندہ است؛ اما وقتی کسی مھندسی یا ریاضی یا علوم دیگری بخواند مردم می‌گویند که او علوم اکادمیک خواندہ است؛ اما اگر به قرآن و روایات رجوع کنیم متوجه می‌شویم که ھر علمی که ما را به خدا برساند، علم الہی تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: وقتی در زندگی شیخ بھایی جست‌وجو می‌کنیم، متوجه می‌شویم که شیخ این تفکیک را از بین بردہ است و ھمراہ کسب علوم دینی، ھنر ساخت و ساز را ھم یاد گرفت.

این اندیشمند هندی با بیان این که شیخ بهایی در مسلک شیعه، شخصیت محترمی است و شیعیان به دیده احترام به وی می‌نگرند، گفت: شیخ بهایی در کارھای رفاہ مردم ھم دست داشت و کار ھای تبلیغی و ارشادی را ھم انجام داد و در تمام عمر در حال کار و تلاش بود و به دلیل این تبحر در علوم بود که وی را بر منصب «شیخ الاسلام» نشاندہ بودند.

وی با تاکید بر این که شیخ بھایی غیر از شیعیان با عالمان اھل سنت ھم مراودہ داشت و نه تنها با آنها ملاقات می‌کرد بلکه برای آموختن نکات جدید شرح صدر نشان می‌داد،  گفت: این روش شیخ، او را از دیگران ممتاز می‌کرد.
 

دیگر خبرها

  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • نگاه تقریبی شیخ بهایی، وجه امتیاز او به شمار می‌رفت
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است