Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا ملاقادر قادری در خطبه های نماز جمعه پاوه اظهار داشت: وزارت کشور در آبان ماه جاری طی ۲ نامه به استانداری کرمانشاه اعلام کرده که مرز سازان در محدوده بخش باینگان شهرستان پاوه و با استقبال دولت عراق ، مرز رسمی خواهد شد و زیرساخت های لازم فراهم شود.

امام جمعه شهرستان پاوه با اشاره به اینکه کسی مخالف بازگشایی مرزها نیست، گفت: خواسته ما این است در کنار رونق دادن به مرز شوشمی ، این مرز نیز بازگشایی شود تا مردم سود بیشتری ببرند چرا که در غیر اینصورت هیچکدام به نفع ما نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این عالم اهل سنت در ادامه سخنان خود گفت: به صورت صریح اعلام می کنیم که مخالف هرگونه تعطیلی مرز شوشمی هستیم و لذا نباید مرزهای این شهرستان مسدود شوند.

ماموستا قادری بیان داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه و نگاه مثبت و خوبی به مردم شهرستان پاوه دارند ولی با این وجود شاهد برخی از بی مهری ها از سوی مسئولان رده پایین در استان کرمانشاه هستیم.

امام جمعه شهرستان پاوه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مهاجرت جوانان این منطقه به کشورهای اروپایی، اظهار داشت: برخی از بی تدبیری ها در سطح شهرستان پاوه باعث شده است که جوانان این دیار یا به کشورهای اروپایی مسافرت کنند و یا اینکه در مرزها مشغول به کار شوند که هر دو صورت عاقبت خوشی ندارد.

وی با اشاره به اینکه مسئولان باید پاسخ وفاداری مردم شهرستان پاوه به نظام را بدهند، گفت: امروز در کشورهای اسلامی شاهد خونریزی و کشتار مسلمین هستیم که این نقشه و توطئه دشمنان اسلام است و باید همه نسبت به این فتنه ها آگاه باشیم.

امام جمعه شهرستان پاوه در پایان سخنان خود تصریح کرد: زندگی رسول اکرم (ص) از تولد تا رحلت برای همه انسان ها درس زندگی است، بنابراین بهترین درس برای سعادت بشر امروزی همان سیره پیامبر اکرم (ص) است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: امام جمعه پاوه ماموستا ملاقادر قادری سیره رسول اکرم شهرستان پاوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: مأموریت نهادها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح است ولیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه‌های بسیج و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد جاری باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در اولین گردهمایی ملی قرارگاه های راهبری مساجد استان‌ها که امروز، چهارشنبه 19 اردیبهشت‌ماه برگزار شد، طی سخنانی با تصریح بر اینکه جلسه‌ای با این کیفیت، با شرکت جمع حاضر و با موضوع مسجد، برای اولین بار است که تشکیل می‌شود، گفت: از مدتی قبل با رؤسای نهادها و دستگاه‌های مرتبط، طی جلسات متعدد و متوالی دور هم نشستیم و همفکری کردیم، ناظر بر ارتقاء وضعیت مساجد در کشور و هم‌عهد شدیم تا حق مسجد، چنانکه شایسته است در نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا شود.

حاج علی اکبری بر لزوم تلاش جمعی برای ادای حق مساجد تأکید کرد و گفت: این هم‌عهدی نهادی و دستگاهی، نقطه امید را بر می‌انگیزد که تلاش جمعی و جدیدی را برای خدمتگزاری به مساجد آغاز کنیم و اکنون به همگرایی بیشتری در ارتباط با مسائل اصلی و راهبردی مرتبط با مساجد رسیدیم.

او تصریح کرد: جمع‌بندی نهادها و دستگاه‌های مرتبط برای همکاری و هم‌افزایی، به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم شده و تذکرات و رهنمودهای معظم له نیز دریافت شد.

 

کنگره جهانی حضرت رضا(ع) میزبان دانشمندان داخلی وخارجی می‌شود

 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه نمایندگان ولی فقیه مصمم هستند با همراهی ائمه جمعه، نهادها و دستگاه‌های استانی فصل تازه‌ای از تمرکز بر حل و فصل نظام مسائل مساجد را آغاز کنند، تصریح کرد: آنچه که مدنظر است، طراحی ساز و کارهای مناسب، معطوف به ظرفیت‌های موجود، برای پشتیبانی از مساجد است و این مسیر به شکل‌گیری تشکیلات و ساختار جدید منجر نخواهد شد.

حاج علی اکبری با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم اهتمام جدی و قابل تحسینی به امر مسجد وجود دارد، اظهار داشت: در این زمینه، در جستجوی یافتن راه‌های جدیدی برای خدمت به مساجد، با مشارکت وزارتخانه‌ها و ارکان دولت هستیم و تعامل با وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش در حوزه اختیارات و وظایف، در گام اول، در دستور قرارگاه ملی مسجد قرار دارد و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

او خاطرنشان کرد: مأموریت نهادها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است ولیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی هنری مساجد جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

علی اکبری با تأکید بر اینکه در برابر مسجد، آرم نهادها و دستگاه‌ها باید رنگ ببازد، اظهار داشت: آنچه باقی می‌ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی
  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • عالمان ذخایر بزرگی برای مردم هستند/بزرگداشت آیت‌الله فقیه
  • اجلاسیه علما شهرستان زیرکوه درشهریور امسال برگزار می‌شود
  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • هشت نکته درباره سخنان دوم بانکی‌پور: حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد
  • مردم در مرحله دوم انتخابات به افراد اصلح و ارجح رای بدهند
  • بارش تگرگ به باغات و مزارع شهرستان پاوه خسارت وارد کرد
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب