Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ماموستا ملاقادر قادری در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان پاوه اظهار داشت: برگزاری جشن میلاد رسول اکرم (ص) قدمتی به طول 900 سال در مناطق کردنشین دارد، لذا این مزیت می تواند از تندروی تکفیری ها و دیگر دشمنان جهان اسلام جلوگیری کند.

امام جمعه شهرستان پاوه اظهار داشت: بیش از  ۴۰ ماموستا و روحانی برجسته کُرد کتاب مولودنامه پیامبر (ص) را به گویش های مختلف تدوین و تألیف کرده اند و کُردها در اظهار محبت به پبامبر بزرگوار اسلام کوتاهی و دریغ نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این عالم اهل سنت در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: مردم اهل سنت شهرستان پاوه هر ساله جشن میلاد رسول الله (ص) را به بهترین نحو ممکن برگزار می کنند تا جایی که این مهم از سوی سازمان میراث فرهنگی کشور ثبت ملی شده است.

ماموستا قادری عنوان داشت: میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) طلوع صبح آزادی و سعادت است و ما مسلمانان پیرو حضرت محمد (ص) باید ایشان را بهتر و بیشتر بشناسیم.

امام جمعه شهرستان پاوه در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در آیه ۲۱ سوره احزاب خداوند پیامبر (ص) را بهترین اسوه و الگو برای مسلمانان معرفی می کند، گفت: بسیار ضروری است که دوستداران حضرت محمد (ص) درباره زندگی رسول خدا اطلاعات بیشتر و کاملتری داشته باشند.

وی در بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه پاوه عنوان داشت: ملت ایران بیش از 4 دهه است که در مقابل انواع تحریم ها مقاومت کرده اند، بنابراین باید این صبر و وطن دوستی مردم ایران به بهترین نحو ممکن پاسخ داده شود، لذا از مدیران درخواست می کنیم که با مردم رفتاری در خور شأن آنان داشته باشند.

امام جمعه شهرستان پاوه خاطرنشان کرد: وضعیت کنونی مردم در بحث معیشتی به هیچ وجه زیبنده نظام اسلامی نیست، امروز به عینه شاهد رشد بی سابقه طلاق، اعتیاد، مهاجرات به دیگر کشورها و... هستیم، لذا شایسته است برای بازگشت اوضاع کشور به وضعیت عادی دست اندرکاران بیش از پیش کار کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: شهرستان پاوه امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۳۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین افضلی در نشست بررسی مسائل و مشکلات کشتارگاه صنعتی اراک گفت: وضعیت کشتارگاه به لحاظ بهداشتی و زیست محیطی در حد مطلوب و پاسخگوی نیاز شهرستان نیست.

وی بر ضرورت حل مشکلات کشتارگاه اراک با قید فوریت تأکید کرد و ادامه داد: توجه جدی به سلامت و امنیت غذایی و رعایت قوانین و مقررات مرتبط با بهداشت باید در دستور کار قرار گیرد.

افضلی، با اشاره به نظارت بر کشتارگاه‌های استان مرکزی در اراک افزود: نوروز امسال در راستای اجرای بازرسی‌های سرزده از نحوه ارائه خدمات دستگاه‌های اجرایی، از این واحد بازدید و موارد شناسایی شد.

در این نشست مسؤولان و مدیران، با تأکید بر اهمیت موضوع و مشکلات سلامت و بهداشت کشتارگاه اراک، اقدامات اصلاحی صورت گرفته در راستای حل نواقص این واحد صنعتی را ارائه و برنامه‌ها و نقطه نظرات خود را برای اصلاح فرآیندهای کشتارگاه صنعتی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عرضه گوشت سالم به بازار را بیان کردند.

کد خبر 6100365

دیگر خبرها

  • گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟
  • کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی
  • ترویج سیره عملی امام رضا (ع) با برنامه های دهه کرامت
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • دیدارفرماندار،فرمانده سپاه و گروهای جهادی با امام جمعه کرخه
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • فقدان مرحوم ماموستا فخری یک ضایعه بود
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی